Hirdetés

Otthonról dolgozóknak nagy segítséget nyújtanak ezek a Windows 10 és Office 2019 akciók



|

A koronavírusjárvány nagy hatással bír mindennapi életünkre, és arra is, ahogy dolgoznunk kell. Az otthonról végzett munka világszerte általánossá vált, ehhez pedig megfelelő szoftverek is kellenek.

Hirdetés

Az elmúlt hónapokban szépen lassan hozzászoktunk, hogyan intézzük a mindennapi munkát az otthonunkból, hogyan tárgyaljunk videokonferenciákon keresztül, vagy osszuk meg a munkát a felhő segítségével. A FlexJobs felmérése szerint ráadásul a dolgozók 51%-a produktívabbá is vált azóta, hogy az iroda helyett immár saját otthonából végzi a munkáját. 

Ehhez persze nélkülözhetetlen egy megfelelő operációsrendszer is, a Keyworlds Windows 10 és Office 2019 akciói pedig remek lehetőséget biztosítanak arra, hogy ezeket kedvezményes áron tudd beszerezni. 

Hirdetés

A legjobb ajánlatok egy helyen

A nőnapi akciók kedvezményes árai bárki számára elérhetőek, aki a Keyworlds oldalán érvényesíti az Efu 50 kuponkódot. 

A kínálatban szereplő legnépszerűbb ajánlat jelenleg a Windows 10 Professional, ami mindössze 7,4€-ba kerül, illetve a Windows 10 Home Version, amiért 7,9€-t kell fizetni az 50%-os Efu50 kuponkód használata után.

Szintén sokan döntenek a 2 PC-s csomagok mellett a Windows 10 Professional 32/64-Bit (2 PC) pakk például csak 9,49€-ért, a Windows 10 Home-ból pedig 12,50€-ért vehető meg a 2 kulcsot tartalmazó csomag. Ezekhez ugyancsak az Efu50 kuponkód használata szükséges.

Mindezeken felül pedig érdemes figyelmet szentelni a 29,50€-s Microsoft Office 2019 Professional Plus és a 22,35€-s Microsoft Office 2016 Professional Plus ajánlatokra is. Ezekben az esetekben is a elengedhetetlen a Efu50 kuponkód használata a végső árhoz.

Szoftvercsomagok párban, verhetetlen áron

Érdemes szétnézni az alábbi páros szoftvercsomag-ajánlatok között is, melyeket szintén az Efu50 kuponkóddal tudsz érvényesíteni.

FIGYELEM: az ajánlat nem a PC World, hanem a Keysworlds akciója, amiért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Az ajánlattal kapcsolatban, illetve bármilyen felmerülő probléma esetén a service@keysworlds.com címen lehet érdeklődni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.