Hirdetés

Özönlenek a képek a Samsung Galaxy S10 mobilokról



|

Valóságos dömping kezdődött, több forrásból is szivárognak a Samsung csúcskészülékekről a renderelt fotók.

Hirdetés

A Samsung február 20-án mutatja be a Galaxy S10 csúcsmobilokat (és várhatóan még sok mást, például okosórát is hoz a dél-koreai gyártó). Mostanra szinte minden kiszivárgott ezekről, azonban váratlanul most valódi dömping indult meg. Özönlenek a renderelt képek a készülékekről. 

Hirdetés

A 91Mobiles a Galaxy S10+ készülékről közölt további konkrétumokat és mindenféle képeket, majd a WinFuture és a SlashLeaks a Galaxy S10 és a Galaxy S10+ modellekről is rengeteg további képet közzétett. 

A korábbi pletykáknak megfelelően valóban fúrt Infinity-O kijelzőt kapunk, a normál modellnél egy, a nagyobbnál két előlapi kamerával. A hátlapi kamerából mindkét esetben háromra számíthatunk. Az továbbra is remek kérdés, hogy játékoknál és videóknál hogyan takarja ki a szelfikamerákat a Samsung - álló módban valószínűleg az értesítések ikonjai veszik körbe ezt a sávot (mint a szenzorsávoknál). 

Mivel fizikai ujjlenyomat-olvasó szenzor nincs, ezért biztosra vehetjük a képernyőbe épített megoldást. Valószínűleg az arcfelismerés is adott lesz. 

A 91Mobiles értesülései szerint a Galaxy S10+ végleges kiadása 6 GB RAM-ot, 2960 x 1440-es, 6,4 hüvelykes kijelzőt, 16+16+13 megapixeles hátlapi és 8+5 megapixeles előlapi kamerákat, valamint 4000 mAh-s akkut hoz magával. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.