Hirdetés

PC-nek is jó lesz a Huawei Mate 10?



|

A Samsung Dex dokkolójához hasonló megoldás kísérheti a Huawei csúcskészülékét.

Hirdetés

Nemrég a Huawei Mate 10 Pro renderelt képeit csodálhattuk meg Evan Blassnak hála, most pedig egy érdekes információ került elő egy francia lap jóvoltából. 

Hirdetés

Úgy tűnik, hogy a Huawei Mate 10 képes lesz szinkronizálni egy dokkolóval, ami a Samsung Dexre hasonlít, és lehetővé teszi az okostelefon asztali PC-hez hasonló használatát, asztali kezelőfelülettel, de androidos appokkal. Ez akkor is működik majd, ha a készülék egy nagy kijelzőhöz vezeték nélkül, Miracast szabványon át csatlakozik. 

Yanis Anteur, a MirAxess ügyvezetője beszélt erről a PC-s funkcionalitásról, ami persze egybecseng azzal a kedvcsinálóval is, hogy a Mate 10 "nem egy okostelefon", hanem egy intelligens gép. 

A Huawei jelenleg a második legnagyobb okostelefon-gyártó a Samsung mögött, és a Mate 10 sokat segíthet abban, hogy még tovább növelje a piaci részesedését. A nagyszerű Kirin 970-es SoC és a remek dupla kamera mellett további erőssége lesz a nagy akku, a nagy kijelző, a remek EMUI felület, a dedikált AI chip és a PC-ként használhatóság. 

A Huawei Mate 10 október 16-án mutatkozik be hivatalosan. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.