Hirdetés

PC-ről mobilra lehet majd szinkronizálni a vágólap tartalmát



|

A Windows 10 októberi frissítésének és a felhős vágólapnak hála az androidos SwiftKey elsőként lesz képes szinkronizálni a vágólapot PC és mobil között.

Hirdetés

A Microsoft nemrég indította útjára a Windows 10 nagy októberi frissítését, hogy aztán az egyre ijesztőbb hibák után végül visszahívja és leállítsa azt. Remélhetőleg hamarosan újra elérhető lesz a csomag.

Hirdetés

Már csak azért is, mert számos új funkciót is tartalmaz, többek között a felhős vágólapot, ami lehetővé teszi a vágólap eszközök közötti szinkronizálását. 

A funkció immáron okostelefonokon is elérhető lesz. Elsőként az androidos SwiftKey támogatja majd az újítást. A felhős vágólap engedélyezésekor a rendszer egy appot ígér, ami mobilra is szinkronizálja a vágólap tartalmát.

A link a SwiftKey Betahoz irányítja át a felhasználókat. Azt nem tudni, hogy iOS-re mikor érkezhet meg ez a funkció - a Microsoft szokás szerint az Androidot részesíti előnyben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.