Hirdetés

PC-szerű játékbeállításokkal támad a Xiaomi Mi 10 Pro+



|

A Xiaomi prémium csúcsmobilja testre szabható GPU-val érkezik, amit kedvünk szerint finomhangolhatunk.

Hirdetés

A gamermobil kifejezés még ma is rendesen megosztja a közönséget. Egyesek szerint parasztvakítás az egész, hiszen a mobilos játékok 99 százalékához elég egy középkategóriás készülék vagy egy "sima" csúcsmodell, mások viszont azt látják, egyre több komoly játék jelenik meg telefonokra is, amely igényli a kifinomultabb vezérlést, a felpörgetett hardvert vagy épp a fejlett hűtést. Bárhogy is van, a jelek szerint egyelőre egyre több okostelefon próbál jobb teljesítményt nyújtani a játékok során, ehhez asszisztál például a Huawei GPU Turbo vagy az Oppo Hyper Boost megoldása a dedikált rendszermódokon és egyéb beállításokon felül.

Hirdetés

A jelek szerint a Xiaomi és a Qualcomm még tovább mennének, Ice Universe ugyanis úgy tudja, hogy testre szabható GPU kerül egy új Game Turbo csomaggal a közelgő Xiaomi Mi 10 Pro+ szuperprémium okostelefonba. A Mi 10 Pro+ a várakozások szerint 1200 vagy 1400 eurós mezőnyben indul majd, Snapdragon 865 chippel (amely érdekes módon nem a Plus verzió), és nemrég az AnTuTu adatbázisába mindent elsöprő 687 422-es pontszámmal került fel. 

A képek alapján a GPU-hoz teljesítményprofilokat lehet majd létrehozni, ezen felül PC-ről ismerős beállítások is lesznek a különböző haladó értékekhez, de még az órajelet is lehet bizgetni. Az még nem tiszta viszont, hogy a játékok részéről ehhez kell-e külön támogatás, hogy élvezhessék a fenti előnyöket. A Xiaomi Mi 10 Pro+ egyébként a hírek szerint már 120 Hz-es kijelzőt és 120 wattos gyorstöltést kaphat. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.