Hirdetés

A Razer vezeték nélküli Pikachu fülhallgatói egy Pokélabdában laknak



|

A dolog egyetlen szépséghibája az, hogy egészen Kínáig kell érte elutaznunk.

Hirdetés

Pikachu True Wireless Earbuds gyártása során nem is hangsúlyozhatná ennél jobban a Razer, hogy ez a vezeték nélküli füles bizony kifejezetten a Pokémon-rajongóknak készült, hiszen olyan sárga Hammerhead True Wireless Earbuds fülhallgatókról van szó, amik egy Pokélabdában érkeznek. 

Hirdetés

Valószínűleg senkinek nem okoz komoly meglepetést az, hogy a szóban forgó Pokélabda nem csak egy tárolóeszköz, hanem bizony tölti is a parányi sárga fülhallgatókat. Az előlapján (már amennyire egy gömbnek van eleje, de értitek) található gomb fénye jelzi, hogy milyen töltöttségi szintnél járnak a Bluetooth 5.0-val és IPX4-es vízállósággal felvértezett kis sárga csodák. Jár még hozzá egy csuklópánt is, nehogy elhagyjuk az egész pakkot, miközben villogunk vele a többi pokémester előtt. Egy töltéssel elvileg nagyjából három órán át bírja a füles.

Bár a fülhallgatók mágnessel illeszkednek be a Pokélabdába, de a gyártó a biztonság kedvéért azért arra kéri a vásárlókat, hogy nem próbálják úgy dobálni a lasztit a fülesekre, mintha egy vad pokémont akarnának elkapni.

Sajnos mi viszont mindebből kimaradunk, mivel a Pikachu True Wireless Earbuds egyelőre csak és kizárólag Kínában vásárolható meg. Egyébként 849 jüanba, vagyis nagyjából 39 ezer forintba kerül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.