Hirdetés

Pólóban viselhető klímával újított a Sony



|

Hűtésre és fűtésre egyaránt használható a ruhában hordható Sony Reon Pocket.

Hirdetés

Egyre sokszínűbb a viselhető eszközök piaca, hiszen manapság már nem csak okosórák, de intelligens vezeték nélküli fülhallgatók, AR-headsetek, okosgyűrűk is vannak. Azt viszont még a merészebbek sem gondolták volna, hogy jön a viselhető klíma. 

Hirdetés

A Sony közösségi finanszírozás formájában akarja valóra váltani a Reon Pocket terveit. Ez egy pólóban viselhető klíma. Olyan felső kell hozzá, aminek a hát részén van egy zseb: ide kell elhelyezni az eszközt, ami aztán gombokkal és/vagy mobilos alkalmazással lesz irányítható. 

A mindössze 85 grammos készülék két óra alatt tölthető fel, ezután 24 órán át képes üzemelni. A külső hőmérséklethez képest a viselő testhőmérsékletét akár 13 Celsius-fokkal is tudja csökkenteni a kütyü, fűtés módban pedig 8 Celsius-fokkal emelni azt. Ez ha igaz, akkor egyrészt lenyűgöző, másrészt több egészséggel és biztonsággal kapcsolatos kérdést is felvet. 

A Reon Pocket nevű klíma csak Japánban előrendelhető, és mivel közösségi finanszírozás keretében készül, nincs rá garancia, hogy tavasszal tényleg megjelenik a piacon. A vételára nagyjából 35 000 és 50 000 forint között alakul. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.