Hirdetés

Pórul járt, aki iPhone-t lopott a zavargások alatt



|

Az amerikai zavargások során rengeteg iPhone-t loptak, ezeket azonban az Apple letiltotta, és követi is a tolvajokat.

Hirdetés

Egyre nagyobb nézeteltéréseket és problémákat okoz Amerikában az, hogy nem csak békés, higgadt tüntetők vannak az utcákon, hanem erőszakos, zavargást szító emberek és tolvajok is. Rengeteg üzletet tettek tönkre az elmúlt napokban, mindenhol fosztogatásokról hallani, és a rendbontó tolvajok az Apple Store-okat sem kímélik. Az Apple kénytelen volt reagálni, és Amerikában minden egyes üzletét bezárta, pedig azok csak most nyitottak újra a koronavírusjárvány korábbi korlátozásai miatt. 

Hirdetés

A jelek szerint az iPhone-tolvajok és azok, akik kedvező áron vették meg ezeket a mobilokat, nagyon pórul járnak. Az Apple letiltja a lopott iPhone-okat, így azok használthatalanok lesznek, ráadásul a helyzetüket be is mérik, vagyis az Apple és a hatóságok is eljutnak a lopott készülékekig. Mindezt felugró üzenetekben is kiírják az iPhone-ok. Mindez persze nagy gondot okozhat azoknak is, akik a használtpiacon vásárolnának. 

Azt egyelőre megbecsülni sem lehet, hogy mennyi Apple terméket loptak el a napokban. Tim Cook a jelentések szerint a dolgozókat arról tájékoztatta, hogy az Apple számos nonprofit- és segélyszervezet számára tervez adományokat, támogatásokat átadni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.