Hirdetés

Praktikus újdonsággal jön ki a Logitech, amivel akár egy kerti partin is villanthatsz



|

Ha nincs hely a lakásban egy állandó versenyülésnek, a Logitech újdonsága biztosan tetszeni fog.

Hirdetés

Aki költött már szemmel látható összeget videojátékra, vagy töltötte digitális henteléssel pihenőideje nagyobb részét, az pontosan tudja, hogy a Logitech a barátja, aki mindig a legjobbat akarja neki. A svájci székhelyű cég 1981 óta szolgálja ki főként, de nem kizárólag azt a számítógép-használó réteget, amelynek tagjai elsősorban szórakozás céljával indítják el gépeiket.

A cég legújabb, gamereket örvendeztető terméke egy szimulátor játékokhoz használható szék lesz, egy apró csavarral: az eszköz egy mozdulattal összecsukható, illetve kinyitható.

Hirdetés

A 299 dollárért (adóval kb. 150 000 forint) kínált termék nem a legolcsóbb hasonló kiegészítők közül, de nem is a megfizethetetlen kategóriába tartozik. Az újdonság a Playseat Challenge X nevet fogja viselni.

Bár a kész termék elég mutatós lett, és felszerelték váltó- és billenő pedáltartóval, szépséghibája, hogy nem tartalmazza a játékhoz szükséges tényleges kiegészítőket. Ami biztos, hogy a cég saját kiegészítőivel (G kormányok, váltók) kompatibilis a szék, de nem kizárt, hogy más gyártók hasonló funkciójú termékeit is támogatja- elvégre csak rá kell őket szerelni.

Az eszköz fizikai jellemzői is elég felhasználóbarátnak tűnnek. A légáteresztő anyagból készült székben ülve hat különböző pozícióból választhatod ki a neked legmegfelelőbbet és a pedáltartó is a végletekig állítható, ha a magasságod miatt az átlagosnál több hely kell a lábadnak. A maximális magasság, amivel használható, 212 cm, és akár 162 kg-os terhelést is elbír. Jó választás lehet akár a Forza Motorsporthoz is, ami napokon belül megjelenik.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.