Hirdetés

Prémium és trendi lesz a Huawei Watch GT 2 Pro okosórája



|

Fotók és funkciókkal kapcsolatos információk is előkerültek a Huawei következő okosórájáról, a Watch GT 2 Próról.

Hirdetés

Miközben a Huawei nagyon szorult helyzetben van a mobilpiacon, és az utóbbi napokban már a mobilpiaci kilépésével kapcsolatos vészharangot is megkongatták egyes elemzők a legrosszabb forgatókönyvre hivatkozva; addig az okosórák piacán talán szerencsésebb helyzetben lehet a vállalat. Készül is a legújabb prémium viselhető eszköze a gyártónak, aminek a neve Watch GT 2 Pro lesz. Ez alapvetően a GT-s vonal ráncfelvarrásának számít majd, lesz belőle Classic és Sport verzió is, nebulaszürke és éjfekete kivitelben. 

Hirdetés

Azt egyelőre nem tudni biztosra, hogy mekkora méretekben lesz elérhető az új széria, de nem kizárt, hogy a 46 és 42 milliméteres vonalat viszik tovább. A szivárgásokban titán házat emlegetnek, de azért némi dizájnbeli frissítés is látszik. Alapvetően az eredeti, 2015-ös Huawei Watch formatervéhez térhetnek vissza. 

Kiderült az is, hogy marad az 5ATM-es vízállóság, a profi egészségkövető funkciók, és 100 új edzésmód is támogatott lesz. Mivel hangszóró is lesz, ezért továbbra is alkalmas marad kihangosítónak az óra. A töltés vezeték nélküli lesz, az akku 2 hetes üzemidőt tehet majd lehetővé. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.