Hirdetés

Nagyjából bemutatkozott a Snapdragon 865-re építő Xiaomi Mi 10



|

Elindult a Qualcomm nagy rendezvénye, a Xiaomi pedig élt a lehetőséggel, és bejelentette a Mi 10-es csúcsmobilját.

Hirdetés

Kezdetét vette a 2019-es Qualcomm Snapdragon Tech Summit rendezvény, ezen sok érdekességre számíthatunk. A sort a Xiaomi nyitotta, a kínai gyártó élt ugyanis a lehetőséggel, és ha már szóba került a Snapdragon 865 (erről hamarosan külön cikkben teszünk említést), akkor be is mutatta a Mi 10-es csúcsmobilját. Nagyjából. 

Hirdetés

Lin Bin, a Xiaomi ügyvezetője elárulta, hogy jön a Xiaomi Mi 10, ráadásul az új Snapdragon 865 csúcslapkával. Több információt azonban nem igazán osztott meg az új okostelefonról. 

Szerencsére megemlítette a 108 megapixeles kamerát, ami a Mi CC9-ben és a Mi Note 10-ben használnak, az utalásai alapján pedig elég valószínű, hogy ugyanezt a fő szenzort kapja a Mi 10 is. Ez utóbbi viszont minden tekintetben prémium csúcskészülék lesz, sok RAM-mal és tárhellyel, gyors rendszerchippel. 

Lin Bin elárulta továbbá, hogy jövőre több mint tíz 5G-képes mobilt dobnak majd piacra, és azt is megszellőztette, hogy a Xiaomi Mi Watch-ból lesz 5G modemmel szerelt változat 2020-ban. Az lesz az első okosóra, amely képes lesz 5G-s hálózatokhoz csatlakozni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.