Hirdetés

Razer: 10 millió PC-s egér felér 8 kék bálnával



|

13 éve van a piacon a Razer Deathadder, ezalatt már több mint 10 millió fogyott belőle. A Razer szerint éppen annyit nyom ennyi egér, mint 8 kék bálna.

Hirdetés

Ha valaki komolyan szeret játszani, akkor valószínűleg találkozott már a Razer Deathadder egerével. Ez a PC-s rágcsáló 13 éve van már a piacon, és nemrég az eladásai átlépték a 10 milliós határt. 

Hirdetés

A Razer nagyon örül, éppen ezért úgy gondolta, nem árt az eladási számait úgy tudatosítani, hogy néhány érdekességet is megoszt velünk. A Deathadder a Razer valaha volt legnépszerűbb kiegészítője, és eddig nagyjából 1 050 000 kilogrammnyi fogyott belőle. Ez körülbelül annyit nyomna a gigamérlegen, mint 8 kék bálna. 

A remek eredmény azt is jelenti, hogy ha óránkénti bontást veszünk, 2006 óta minden egyes 60 percben 88 darab talált gazdára. A kábelhosszt nézve pedig 22 270 kilométerrel számolhatunk, tehát ez hosszabb, mint a kínai nagy fal.

Ezeknek az összehasonlításoknak persze totál nincs értelmük, de legalább jól hangsúlyozzák, mekkora siker a Deathadder, ami jelenleg több mint 20 különféle kiadásban érhető el a piacon. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.