Hirdetés

48 megapixeles kamerával érkezik a Realme 6i?



|

Maga az FCC szivárogtatott ki információkat és képeket a Realme 6i készülékről, amely gyorsabb töltést és 48 megapixeles kamerát is ígér.

Hirdetés

Bár a Realme 5i okostelefon január 6-án debütált, a gyártó máris elküldte a Realme 6i-t az FCC-hez, hogy az hitelesítse. Az FCC azonban végül kiszivárogtatta a készülék adatait és az arról készült képeket. Az RMX2040 modellszámon nyilvántartott Realme 6i ennek megfelelően 5000 mAh-s akkut kap, ami 18 wattos gyorstöltést támogat az adapterről készült felvételek alapján. Sajnos USB-C még mindig nincs, a vásárlóknak be kell érniük az elavult microUSB-vel. De legalább akad a készüléken jackcsatlakozó. 

Hirdetés

A hátsó négy kamerából a fő egység 48 megapixeles szenzort használ, ami papíron előrelépés, a gyakorlat persze majd megmutatja, milyen lesz a képminőség. Mivel nem prémium készülékről van szó, valószínűleg a többi felbontású, és elsősorban a mélységérzékelést vagy makrózást segíthetik. 

A ColorOS 7.0 felülettel érkező készülék 164,4 x 75 x 9 milliméteres és 195 grammos, azt egyelőre nem tudni, hogy milyen kijelzőt és lapkát kap. Fehérben kivitelben viszont biztos lesz, az LTE-támogatás mellett 802.11n-es WiFi-t és Bluetooth 5.0-t jegyezhetünk még fel a specifikációk közé. A készüléket több országban is hitelesítették, így elvileg eljut még Oroszországba, Indiába és Thaiföldre is.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.