Takarékos, de érdekes mobil lett a Realme 6i



|

A 48 megapixeles fő kamera és az 5000 mAh-s akku is érdekessé teszi a belépőszintű, ártakarékos okostelefont.

A Realme eltökélt szándéka volt a koronavírusjárvány előtt, hogy lassan, de betörjön az európai piacra. Azóta ezek a törekvések alábbhagytak, de azért a januárban debütált Realme 5i-nek máris itt az utódja, a Realme 6i. Egyik oldalról lassan sokkoló, hogy mennyire felgyorsult a tech szektor, másrészt lehet örülni, hogy itt egy újabb kedvezményes árú, de érdekes okostelefon. A dizájn hasonló ahhoz, amit az előd tudott, de a motorháztető alatt akadnak fejlesztések. 

Hirdetés

A Realme 6i a világ első mobilja a MediaTek Helio G80 lapkájával, ehhez 4 GB RAM és 128 GB tárhely jár a legdrágább konfigurációban. A kijelző maradt 6,5 hüvelykes és HD+ felbontású, a vízcsepp alakú kivágásba került a 16 megapixeles szelfikamera. A hátlapra 48 megapixeles fő szenzor jutott, ehhez 8 megapixeles ultraszéles, 2 megapixeles makrós és ugyanilyen mélységérzékelő kamera társul. 

Az 5000 mAh-s akku 18 wattos gyorstöltéssel tankolható, a fordított töltés ugyancsak támogatott. Az ujjlenyomat-olvasó hátra került, van microSD-foglalat, a vételárak pedig 180 és 215 dollár magasságában alakulnak. 

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.