Hirdetés

Régi barátként üdvözölhetnek a jövőbeli eszközeink



|

A Samsung egyik vezetője szerint egyszer majd az újonnan megvásárolt készülékeink is úgy ismernek majd minket, mintha a régi barátaink lennének.

Hirdetés

Dag Kittlaus, a VIV Labs ügyvezetője még a Samsung fejlesztői konferenciáján beszélt arról, hogy mit vár a jövőtől. Természetesen az átlagostól eltér a jövőképe, ami nem véletlen. Ő segített a Siri megalkotásában, a VIV pedig a Samsung leányvállalata. 

Hirdetés

Kittlaus szerint a jövőben olyan eszközeink lesznek majd (legalábbis a Samsung márkán belül), amelyeket megvásárlás után elég bekapcsolni, azok azonnal úgy kezdenek beszélni hozzánk, mintha a régi barátaink lennének. 

Nem számít, hogy okostelefonról, táblagépről, mosógépről vagy szárítógépről beszélünk, az eszköz ismer majd minket, hála az előre betöltött adatainknak. Kittlaus szerint a fogyasztók bizonyos márkákkal és termékekkel érzelmi kapcsolatot alakítanak ki, ami már akkor elkezdődik, amikor elfogja őket a jó érzés, hogy kivették a terméket a dobozából. Az új termékek pedig tudnák, hogy ki vette meg őket, ismernék az illető múltját, és tudnák, hogyan segíthetik őt. 

A Samsung évi 500 millió eszközt szállít le, a célja pedig az, hogy idővel mindet összekapcsolja és okossá tegye (lehetőleg 2020-ra). A Samsung hűtő például tudná, hogy mi van benne, és ezek alapján recepteket is tudna majd ajánlani. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.