Hirdetés

Rejtett üzenetet tartalmaz a Fehér Ház új weboldala



|

Joe Biden elnökségével új időszak kezdődött az Egyesült Államokban, ezt tükrözi a vezető washingtoni lakó- és munkahelyének hivatalos oldala is.

Hirdetés

Az Amerikai Egyesült Államokban 2021. január 21-én megtörtént az elnökváltás, Donald Trumpot követően immár a Demokrata Pártot képviselő Joe Biden az ország elnöke, illetve Kamala Harris az alelnök, vagyis a közvetlen helyettese.

Az USA 46. elnökének tevékenységét természetesen a Fehér Ház honlapja is tükrözi, így kiemelt szerepet kapott a klímaváltozással való foglalatosság, annak fontosságának kommunikációja, az egészségügy és a bevándorláshivatal is. A hírek mellett a figyelmes olvasók a weboldal forráskódjában is találnak egy ezekkel kapcsolatos üzenetet.

Hirdetés

A Fehér Ház hivatalos kommunikációjával lehetőséget ad arra, hogy az emberek közvetlenül részt vegyenek az új kormány tevékenységében. A forráskódban elrejtett üzenet is erre utal - felszólítja az olvasókat, hogy amennyiben lehetőségük van, jelentkezzenek a U. S. Digital Service, vagy röviden USDS kormányhivatalába.

A 2014-ben alapított USDS legfőbb célja, hogy a modern technológia alkalmazásával keressen megoldásokat az amerikai egészségügy és a bevándorláspolitika kihívásaira. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.