Hirdetés

Reklámok nélküli oldal, ajándékok, digitális magazin - ez a PCW Max jövője!



|

2023. januárjában papírról a digitális térbe költözött a PC World magazin, szeptemberben pedig nevet változtattunk PCW-re és egyszerűsítettük előfizetéses rendszerünket. Segítünk eligazodni.

Hirdetés

Nehéz és nagy horderejű döntést kellett meghoznunk 2022-ben: a nyomtatott magazin előállítási ára és egyéb nehézségek olyan szintű áremelésre kényszerítettek, hogy irreális lett volna ezt ráterhelni az olvasókra. Ezzel párhuzamosan már régóta érlelődött, hogy a kiválóan teljesítő és egyre népszerűbb online PC World oldalunkat újabb szintre emeljük, így elérkezettnek láttuk az időt a váltásra. Az abszolút elsődleges szempont volt, hogy a tartalmat mennyiség és színvonal tekintetében minimum tartani akarjuk, vagy még inkább növelni, emellett pedig az online nyújtotta lehetőségeket kiaknázva új, modern szolgáltatásokat, hasznos segédleteket kínáljunk olvasóink számára.

2023. januárban elindítottuk online előfizetésünket két csomaggal PC World Plus és Max néven, majd a következő nagy változás szeptemberben következett, amikor is az amerikai licenceket magunk mögött hagyva nevet változtattunk. A szerkesztőség, a tartalom, a szolgáltatások mind maradtak, a név viszont PCW lett, a weboldal címe pedig www.pcwplus.hu. A váltás részleteiről ebben a cikkben olvashatsz részletesen.

Hirdetés

Emellett olvasói, előfizetői visszajelzésekre alapozva a PCW Plus előfizetői csomagot beleolvasztottuk a nagyobb, PCW Max csomagba, ezáltal egyszerűsítve a PCW tagságot. Mostantól az összes előfizetőnk a hirdetésmentesség mellett minden tartalomhoz, szolgáltatáshoz, ajándék szoftverhez és a digitális PCW magazinhoz is hozzáfér. Cikkünkben igyekszünk megválaszolni minden kérdést, ám ha mégis hiányolnál valamilyen információt, írj nekünk a pcw@project029.com címre.

Előfizetés vs. újság ára: mi a különbség?

A PCW magazin 2023. januárjától online szolgáltatásként érhető el. Erre a www.pcwplus.hu/csomag oldalon lehet előfizetni, ahol mostantól egyféle előfizetői csomagot kínálunk, ez a PCW Max. A nyomtatott PC World magazin 2022. év végén megszűnt, ettől kezdve a tartalmat online, elzárt cikkek, videók, szolgáltatások formájában lehet elérni, itt található a digitálisan terjesztett, havonta megjelenő PCW magazin is.

A 2022. decemberi PC World magazin 2495 forintba került. Az előfizetéses rendszerben megjelenő PCW magazin ezzel szemben akár már havi 1240 forintért is elérhető éves előfizetés esetén.

Marad a magazin?

A PC World magazin nyomtatott formában többé nem érhető el, így sem a Digitalstandon, sem pedig a Magyar Postán nem lehet rá előfizetni. A PCW Max szolgáltatásra a www.pcwplus.hu/csomag oldalon tudsz előfizetni akár egy hónapra, vagy akciósan egy teljes évre is. Az előfizetéshez havonta egy digitálisan terjesztett, lapozható, klasszikus PCW magazint is kapsz.

Mit kell tudnom a digitális terjesztett PCW magazinról?

A digitálisan terjesztett PCW magazin minden hónap első péntekén jelenik meg, évente 12 alkalommal. Ez a kiadvány a PCW Max előfizetői számára érhető el beágyazott lapozó formájában. Ez a lapozható felület kényelmes olvashatóságot biztosít asztali PC-n, laptopon, tableten és mobiltelefonon egyaránt, ám ha valakinek úgy kényelmesebb, saját használatra az aktuális magazint PDF formájában is letöltheti. Ezt továbbadni, megosztani, értékesíteni tilos.

Előfizettem, hogy érem el a tartalmat, extrákat, PCW magazint?

A PCW Max előfizetők az extra szolgáltatásokat és tartalmakat a www.pcwplus.hu oldalon érhetik el. Itt a főoldalon a jobb felső sarokban található bejelentkezés gombra kell kattintanod (www.pcwplus.hu/belepes), majd bejelentkezni PCW fiókodba. Ezt követően - aktív előfizetés esetén a kiadó lapjai máris hirdetésmentesen olvashatók. Szintén itt éred el profiloldaladat, amelyet a www.pcwplus.hu/profil linken direktben is elérhetsz. Itt a főlapon az aktuális hónap ajánlóját látod, valamint a fenti menüből az extra szolgáltatásokat érheted el. A Segélyvonal mellett itt módosíthatod adataidat és itt találod előfizetésed részleteit is (csomag neve, előfizetés lejáratának dátuma stb.).

Az aktív PCW Max előfizetésed során megjelent PCW magazinokat az adott hónap borítójára kattintva érheted el, és ugyanitt találod az adott hónap extráit is. Ez többek között a Biztonsági zóna, benne az ESET Internet Security és Mobile Security védelmi szoftverek aktuális havi kódjaival, innen telepítheted és aktiválhatod a teljes szoftvert, itt helyeztük el a tematikus programválogatásokat is, valamint a digitálisan terjesztett PCW magazin lapozóját is itt találod.

Kapok vírusirtót/védelmi szoftvert?

Igen, minden PCW Max előfizetőnk megkapja a havonta frissülő ESET Internet Security és Mobile Security szoftverekhez tartozó licenckulcsokat. Emellett havonta teljes szoftverrel is kedveskedünk.

Előfizetni hol lehet?

PCW Max szolgáltatásunkra a www.pcwplus.hu/csomag oldalon tudsz előfizetni, ahol kényelmesen és biztonságosan bankkártyával fizethetsz a SimplePay rendszerén belül. Amennyiben átutalással szeretnél előfizetni, erre is van mód, részleteket a www.pcwplus.hu/csomag Gyakran ismételt kérdések szekciójában találsz.

Teljes szoftvert kapok?

Igen, minden hónap első péntekén jelenik meg legújabb, digitálisan terjesztett PCW magazinunk, és ekkor új teljes verziós szoftverrel is kedveskedünk PCW Max előfizetőink számára.

Nem kaptam választ minden kérdésemre, hol érdeklődhetek?

További kérdéseidet, egyéni kéréseidet a pcw@project029.com, illetve terjesztéssel kapcsolatos kérdéseidet a terjesztes@project029.com e-mail címre küldd el, igyekszünk minél hamarabb válaszolni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.