Hirdetés

Rekordokat dönthet a Huawei Mate 20



|

A készülék és annak Kirin 980-as csúcslapkája felbukkantak az AnTuTu adatbázisában.

Hirdetés

A Huawei csak nemrég mutatta be a jelenlegi zászlóshajóit, a P20 és a P20 Pro modelleket (valamint az ultraprémium Mate RS-t). A jelek szerint azonban máris a következő csúcskészüléken dolgozik a kínai gyártó. A szintetikus mérésekkel foglalkozó AnTuTu adatbázisában már fel is bukkant a tavalyi Huawei Mate 10 utódja. 

Hirdetés

Minden bizonnyal a Huawei Mate 20 idén ősszel érkezik meg, és a mérések szerint elképesztő, 356 918-as pontszámra képes. Ezzel az összes jelenlegi eszközt alaposan lekörözi. A bravúr a Huawei házon belül fejlesztett, Kirin 980-as csúcslapkájának köszönhető. 

Bár a benchmark nem árul el részleteket az SoC-ről, a pletykák alapján a 7 nm-es lapka 4 Cortex-A75-ös magot kínál majd, egy sokat fejlődő, második-generációs neurális feldolgozóegységgel. Ez végzi majd az összes olyan feladatot, amit képes a mesterséges intelligencia segíteni. A grafikus vezérlés is sokat fejlődik a hírek szerint. 

Nem túl merész tipp kijelenteni, hogy a Mate 20 megörökli majd a P20 Pro tripla hátlapi kameráját. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.