Hirdetés

Relaxálj te is a LEGO kockák hangjára!



|

Komplett lejátszási listát adott ki a LEGO, melyben a dalok vokál nélkül, a kockák egymáshoz érintésének, pattintásának hangjával segítenek pihenni.

Hirdetés

Az elmúlt években, főleg most, a stresszesebb időkben egyre népszerűbbek lettek a relaxációs és ASMR típusú videók: nem olyan régen épp Pikachu igyekezett velünk elfeledtetni a nehézségeket a hivatalos Pokemon YouTube csatornán megjelent felvételen.

A LEGO is valami hasonlóval állt elő most: kiadta a White Noise névre hallgató, 210 perces lejátszási listáját, amelyet 7 darab félórás zeneszám alkot. A dalok célja az emberek kikapcsolódásának elősegítése, és akár alváshoz vagy munka mellé háttérzajnak is alkalmasak lehetnek. Elmondásuk szerint minden LEGO elem egyedi "zajt" ad ki, ezért a készítők több mint 10.000 résztvevővel kísérleteztek a tökéletesen nyugtató hangok elérése érdekében.

Hirdetés

A kocka elemek által létrehozott gazdag hangzáskép olyan dalcímeket eredményezett, mint például az "It All Clicks", amely két LEGO darab egymáshoz pattintásának hangja, valamint a "The Waterfall", ami nagyjából ezer darab LEGO kocka folyamatos kiöntésével lett létrehozva.

A LEGO White Noise lejátszási lista elérhető a Spotify, az Apple Music és még több mint 13 különböző zenei streaming szolgáltatáson keresztül.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.