Hirdetés

Remek zoomot ígér az Oppo Find X csodatelefonja



|

5x-ös, veszteségmentes zoomot ígér az Oppo következő zászlóshajójának telefotós lencséje. A készülék Európába is jön.

Hirdetés

A kínai okostelefon-gyártók mostanában sokat és nagyokat ígérnek. Nem akar lemaradni az Oppo sem, amely Párizsban, június 19-én mutatja be a következő zászlóshajóját, a Find X-et. 

Hirdetés

A legutóbbi hivatalos kedvcsináló alapján érdekes lesz a készülék dupla hátlapi kamerája. Ez arra utal, hogy remek zoomteljesítményű másodlagos, telefotós lencsét kapunk. Mindez nem lenne meglepő, hiszen az Oppo már mutatott olyan dupla kamerarendszert, amelyben a széleslátószögű szenzort egy optikailag stabilizált telefotós lencse kísért. Ezek 5x-ös, veszteségmentes nagyításra voltak képesek, és jó eséllyel ilyen kerül a Find X-be is. 

A szöveg szerint egyébként elegendő az égre és az univerzumra fókuszálnunk ahhoz, hogy feloldjuk azokat. A tippek szerint arcfelismerésre célozgat az Oppo. Ez egyre nagyobb divat az ágazatban, azonban az etalont jelentő Apple Face ID-hoz egyelőre kizárólag a Xiaomi Mi 8 3D-s arcfelismerő rendszere hasonlít. Egyelőre lehetetlen megmondani, hogy a Face ID riválisát fejlesztette-e ki az Oppo, vagy normál arcfelismerést alkalmaz, mint például a OnePlus 6. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.