Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel a PlayStation 2-re?



|

Sokunknak ott csücsült a szobájában egy PS2, de vajon mennyire emlékszünk még a Sony ezen konzoljára?

Hirdetés

Az első PlayStation konzollal már foglalkoztunk egy külön kvízben, de a PS2 sikerei mindenképpen indokolták, hogy ez a Sony masina is megkapja saját különbejáratú kérdéssorát. Nem véletlenül máig ez a világ legnagyobb darabszám szerinti eladásokkal rendelkező konzolja (a Nintendo DS család szorosan a nyomában végzett, kevesebb mint egymilliós különbséggel).

Tizenhárom éven át tartó életútjából most a legfontosabb állomásokat, illetve a PS2 fontos specifikációit szedtük össze.

Hirdetés

Tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be, hogy további kvízek is készülhessenek, amelyekkel tesztelhetitek tudásotokat.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.