Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel a Windows 98-ra?



|

Windows 95 kvízünk után ezúttal a Microsoft következő fontos operációs rendszere kapcsán adhattok számot tudásotokról.

Hirdetés

Nagyon szerettétek múlt hétvégén a Windows 95-tel kapcsolatos kvízünket, így egyértelmű volt, hogy a következő kérdéssor a Windows 98-cal foglalkozzon, alább ezt találjátok meg. Ez az operációs rendszer legalább annyira a szívünkhöz nőtt anno, mint előde, de könnyen lehet, hogy a vele kapcsolatos emlékeink már némiképp megkoptak az évek során. 

Most azt derítheted ki, hogy veled is ez-e a helyzet, vagy te kivételes memóriával rendelkezel, és tökéletesen emlékszel mindenre a Windows 98 kapcsán.

Hirdetés

Maga a feladat végtelenül egyszerű: összesen tíz kérdést kaptok, mindegyiknél négy válaszlehetőséggel. Ezek közül kell rábökni az egyetlen egy helyes megfejtésre. Ha végeztetek a kvízzel, akkor ne feledjetek el lent, a kommentek között elbüszkélkedni az elért pontszámotokkal!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.