Hirdetés

Retró kvíz: mennyire emlékszel a Windows XP-re?



|

Nyugalom, nem fog az összes retró kvízünk az operációs rendszerekről szólni, de a Windows 95 és Windows 98 után a Windows XP-t már nem lett volna szívünk kihagyni.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben bizonyságot adhattatok arról, hogy mindenre emlékeztek a Windows 95 és Windows 98 operációs rendszerek kapcsán, a trilógia pedig nem maradhatott lezáratlanul: ezen a hétvégén a Windows XP-ről állítottunk nektek össze egy kérdéssort. 

Természetesen a feladat változatlan maradt: összesen tíz kérdést kaptok, melyeknél négy-négy felkínált válaszlehetőség közül kell ráböknötök az egyetlen helyes megfejtésre. 

Hirdetés

Ha végeztetek a kvízzel, akkor lent, a kommentek között bátran büszkélkedjetek el az elért pontszámotokkal, illetve témaötleteket is nyugodtan dobjatok be, meséljetek arról, hogy tech témakörben legközelebb milyen kvízt látnátok szívesen az oldalon.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.