Hirdetés

RGB-s zsanért kaphat a Samsung Galaxy Z Fold széria



|

A hírek szerint a Samsung szabadalmaztatott egy olyan egyedi zsanért a hajtogatható Galaxy Z Fold telefonokhoz, ami RGB világítással dobja fel a telefont.

Hirdetés

A harcedzett gamerek jól tudják, hogy azokat a kütyüket egy kósza pillantásra sem szabad méltatni, amik nem pompáznak a szivárvány minden színében RGB világításuknak hála. Nos, a jelek szerint a Samsung is osztja ezt a véleményt, mivel most elvileg egy RBG-s zsanért szabadalmaztattak, ezt a technológiát pedig a hajtogatható Galaxy Z Fold telefonokhoz használják majd a jövőben.

Samsung Galaxy Z Fold2 tesztünkben mi is részletesen meséltünk arról, hogyan is változott, fejlődött a Z Fold széria, most pedig úgy tűnik, a következő evolúciós lépcsőfokot az RGB-s zsanér jelentheti.

Hirdetés

A benyújtott szabadalom alapján a következő Z Fold mobil gerincét képező zsanéron egy vékony RGB csík futhat majd végig, amely fényét összesen hat különálló dióda biztosítja. A vizuális tunningon túl gyakorlati haszna is lehet mindennek, a fények például különböző értesítések vizuális jelzésére is kiválóan alkalmasak.

LetsGoDigital grafikáin részletesebben is látszik, hogyan kaphat helyet a zsanérban a hat diódia, illetve nagyjából hogyan kell elképzelni ezt az egész megoldást. 

Szerintetek mennyire lenne hasznos, ha így dobnák fel a Z Foldot?

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.