Hirdetés

Röhejesen nagy iPad Pro érkezhet



|

A 12,9 hüvelykes iPad Pro is eltörpülhet a színfalak mögött készülő új modell mellett.

Hirdetés

Néhány héttel az iPhone 14-széria bemutatóját követően az Apple egy külön műsorral rázta fel a táblagépes kínálatát, leleplezve a 10. generációs iPadet és az iPad Pro 6. generációját, melyek közül az utóbbiban már a 13 hüvelykes MacBook Próban és a MacBook Airben is látott M2 processzor gondoskodik a feladatok leküzdéséről.

Korábban több forrásból is olvashattunk arra vonatkozó pletykákat, hogy a cupertinóiak előrukkolhatnak egy kifejezetten nagy, 14 vagy 15 hüvelykes iPad Próval, egyelőre viszont maradtunk a jól megszokott 11- és 12,9 hüvelykes variánsoknál. Ez azonban a jelek szerint nem vetett gátat az óriás iPad Próról szóló találgatásoknak.

Hirdetés

Wayne Ma, a The Information szerzője ugyanis nemrég arról írt, hogy az Apple már dolgozik a 16 hüvelykes iPad Prón, amely a nagyobb kijelzőre vágyó grafikusokat és tervezőket célozza majd, és a cég reményei szerint 2023 negyedik negyedévében kerülhet boltokba. Ezen túlmenően viszont semmiféle konkrétumot nem tartalmaz a cikk, így marad a találgatás.

Hogy végképp ne legyen egyszerű a képlet, az értesüléseit a kijelzőgyártóktól szerző, és gyakran megbízhatónak bizonyuló Ross Young korábban egy 14 hüvelykes iPad Pro érkezését is jelezte, így most három különböző méretről is csiripelnek a madarak. Ha nagyon elengedjük a fantáziánkat, még az is meglehet, hogy az Apple két új kivitellel jelentkezik majd az iPad Próból.

Tekintve viszont, hogy csak most frissült a termék, nem valószínű, hogy a jövő őszi szezon előtt sor kerülhet a bemutatóra.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.