Hirdetés

Rólad szól a Samsung új Health appja



|

Új külsővel és új funkciókkal frissült a Samsung egészségre koncentráló Health alkalmazása.

Hirdetés

A Samsung kiadta a Health app legújabb verzióját, amely átalakított kezelőfelülettel és új funkciókkal debütált. Az app azoknak segíthet, akik kiaknáznák az okostelefonjuk képességeit az egészségük javításához. 

Hirdetés

A Health 6.0 letisztult, felhasználóbarát dizájnt kapott, a menük könnyebben kezelhetőek. A Together fülről fotókat küldhetünk az ismerősöknek, illetve megoszthatjuk az eredményeinket is. A motivációt segíti a Global Challange is. 

A Discover menüpontban érdekes cikkeket, fitneszes programokat és más appokat találunk, a saját igényeinkre szabva. A kalóriakövetést immáron a Bixby Vision is segíti, amely képes megbecsülni a szkennelés után az értékeket. 

Értelemszerűen az új funkciók a Samsung okosórákon is megjelennek, illetve a Health 6.0 már 39 edzésformát tud követni a pulzus mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.