Hirdetés

Rossz hírünk van, ha nem jött be az iOS 17



|

Aki az iOS 17 telepítése mellett döntött, az már kénytelen lesz együtt élni a rendszerrel.

Hirdetés

Az Apple az idén sem tért el attól a megszokott gyakorlattól, hogy az új iPhone-okkal együtt az iOS következő generációját is elérhetővé teszi, így az almás felhasználók már szeptember 18. óta nyúzhatják az egyedi iMessage-matricákat, előre rögzített FaceTime-videoüzeneteket és az új Készenlét-üzemmódot tartogató operációs rendszert.

A rajt óta tehát csak egy szűk hónap telt el, ám az Apple már három kisebb javítást is kénytelen volt kiadni a platformhoz. Akit ez megrémített, vagy netán rossz tapasztalatokat szerzett, az eddig még visszafordulhatott, a továbbiakban viszont már nem lesz erre lehetőség.

Hirdetés

A MacRumors jelentése szerint ugyanis az iPhone 15 Pro és Pro Max túlmelegedésének orvoslását elhozó iOS 17.0.3 frissítés kiadásával az Apple beszüntette az iOS 16.6.1. szerveroldali aláírását, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy az iOS 17-re átnyergelő felhasználók már nem tudják visszavarázsolni a készülékükre a korábbi főverziót.

Ez egyébként egy egész bonyolult procedúra, így vélhetően amúgy sem sokan éltek vele, pláne, hogy a felhasználói beszámolók és a saját tapasztalataink alapján az iOS 17 jóval összeszedettebbnek tűnik az iOS 16 korai verzióinál. A jó hír pedig, hogy a várakozások szerint az iOS 17.1 már ebben a hónapban befut, tovább gyérítve a gyermekbetegségek sorát.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.