Hirdetés

Router, bivalyerős powerbank vagy gyorstöltő – most bármelyik a tiéd lehet!



|

Új csomagokkal és izgalmas ajándékokkal bővült a PCW Max év végi előfizetői akciója. Figyelem! Csak ameddig a készlet tart!

Hirdetés

Sok-sok éves hagyományunknak megfelelően idén is november elején indítottuk év végi előfizetői akciónkat, amely decemberben a második körébe fordult új, izgalmas és nagyszerű termékekkel. PCW Max szolgáltatásunk (és az ennek keretében megjelenő digitális PCW magazin) 2023. januárjában indult és az eltelt időszakban számtalan változáson ment keresztül. Ami azonban állandó maradt, pontosabban nőtt az év folyamán, az az olvasói bázis, amit ezúton is nagyon köszönünk! Előfizetőinknek idén is különlegesen vonzó év végi akciót állítottunk össze, amiről azt hiszem, elég annyit mondani, hogy

olyan ajándékokat sikerült szereznünk, amikre még mi is lecsapunk előfizetéssel együtt!

Persze az elmúlt évek akcióiban is vonzó ajándékokkal tudtunk kedveskedni előfizetőink számára, idén azonban emeltük a szintet és a változatos gamerperifériák mellett olyan extrákat kínáltunk, mint a digitalizáló tábla, autós menetrögzítő kamera, a TWS fülhallgató, napelemes powerbank, gamertáska, profi csavarhúzókészlet vagy biztonsági kamera.

Hirdetés

Miközben számtalan, novemberben indult csomagunk továbbra is elérhető, decemberben újabb csomagokkal bővítjük PCW Max előfizetői akciónkat, amelyek szintén vonzó ajándékok lehetnek akár neked, akár ajándékba egy szerettednek, ismerősödnek. Az egy éves PCW Max előfizetés, a reklámmentesség, a teljes verziós szoftverek, a havonta megújuló vírusirtó és az 1 éves Norton 360 Standard védelmi szoftvercsomag mellett új hardvereket is bevontunk akciónkba.

Partnerünk, a Veger jóvoltából például az egész család számára bevethető powerbank-csomagot ajánlunk 4 mobiltöltővel és a hozzá tartozó dokkolóállomással. Ha valaki kifejezetten kompakt, kábelektől mentes mobiltöltőre vágyik, azt is talál ajánlataink között, ha viszont épp ellenkezőleg, olyan powerbankre vágyik, ami 100 Wattal képes gyorstölteni akár notebookját is, hát ilyen is választhat. Szintén az üzemidő megduplázásában segít az Apple Watchokhoz készített miniatűr mágneses töltő, vagy a Qi-szabványt használó powerbank, ami egyszerre több eszköz akkumulátorát is képes felpumpálni.

Ha inkább otthoni hálózatodat tuningolnád fel karácsonykor, akkor is találsz vonzó ajánlatokat a PCW Max év végi előfizetői akciójában. A Mercusys routere például Wi-Fi 6-ot támogat, gigabites WAN/LAN portokat is kínál és mobil appal távolról is vezérelhető. A másik Mercusys router szintén különleges, ugyanis 4G/LTE mobilhálózatra kapcsolódik és ezt a netelérést képes elosztani akár egész lakásodban.

Ne késlekedj, látogass el minél előbb a www.pcwplus.hu/csomag oldalra, válaszd ki a számodra legvonzóbb előfizetői csomagot és vedd meg még ma, nehogy elkapkodják előled!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.