Hirdetés

Rövidesen lecsaphatsz az LG G7 ThinQ csúcskészülékre



|

Dél-Koreában mától kapható az új zászlóshajó, és rövid időn belül Európában is elérhetővé válik.

Hirdetés

Az LG aktuális G7 ThinQ csúcskészüléke korábban már bemutatkozott, és napokon belül globálisan is elérhetővé válik a boltokban. Dél-Koreában mától kapható az új zászlóshajó, és rövidesen Európában, Amerikában és Ázsiában is vihető lesz. 

Hirdetés

Pontos vételárak ugyan továbbra sincsenek, annyit azért tudni, hogy Dél-Korában nagyjából ugyanannyiba kerül majd az LG G7 ThinQ, mint amennyiért a tavalyi LG G6-ot lehetett elvinni. Ez azt jelenti, hogy bár nem lesz olcsó, annyira drága sem, mint a legfőbb riválisai. 

Egyes országokban (például Dél-Koreában) a készüléknek két eltérő verziója lesz. A 4 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel szerelt modell mellett ott lesz a G7+ ThinQ is, ami plusz 100 dollárért már 6 GB RAM-ot és 128 GB tárhelyet kínál. 

Az LG G7 ThinQ remek okostelefonnak ígérkezik - a legfontosabb újdonságairól és érdekességeiről ebben az összefoglalónkban olvashattok

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.