Hirdetés

Rövidesen sor kerülhet az Apple első idei rendezvényére



|

Ha hihetünk egy megbízhatónak tekinthető szivárogtatónak, akkor már ebben a hónapban sor kerül az eseményre.

Hirdetés

Szinte teljesen bizonyos, hogy az Apple idén sem hagy minket vadonatúj kütyük nélkül, és előreláthatólag több olyan eseményt is tart majd, amelyeken leleplezi az újdonságait. Lehet, hogy az első ilyen bulira már nem is kell túl sokat várnunk, ugyanis már egy ideje számítani lehet arra, hogy tavasszal újdonságok bejelentésére készül az almás vállalat, egy viszonylag megbízhatónak számító kínai szivárogtató, Kang szerint pedig erre már márciusban sor kerülhet.

Kang úgy véli, hogy március 23-án kerül megrendezésre az Apple idei első bemutatója, ami azért is érdekes, mert a OnePlus 9-et is ezen a napon leplezhetik le. Korábban egyébként arról szóltak a hírek, hogy március 16-án tart műsort az Apple, de ez elvileg meg lett cáfolva, így ez a mostani dátum akár még hihető is lehet.

Hirdetés

Egyelőre csak találgatni lehet, hogy pontosan mit is mutathat be az Apple ezen a rendezvényen, de valószínűleg láthatjuk majd az új iPad-eket, sőt talán megújult AirPod-ok is lesznek, illetve bemutatkozhat az AirTags is. Az viszont egészen biztosnak tűnik, hogy egy digitális műsorra számíthatunk, amit valószínűleg majd az interneten lehet figyelemmel követni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.