Hirdetés

Ruhákra és viselhető eszközökre kerülhetnek a hajlékony E Ink-kijelzők



|

Bemutatkozott a hajlékony és színes E Ink-kijelző, ami akár okosruhákra is kerülhet a jövőben.

Hirdetés

Nagy divat manapság a hajlékony kijelző, és úgy néz ki, hogy hamarosan még nagyobb lesz. Itt van ugyanis az E Ink legújabb, színes és hajlékony elektronikus papírja, ami tökéletes megoldás a viselhető eszközökhöz, sőt, akár okosruhákhoz (kabát, hátizsák, egyéb kiegészítők, stb.) is. Az új kijelzőket a Plastic Logic segít összerakni az E Ink szakembereinek. 

A két cég együttműködésének a végeredménye állítólag a világ első hajlékony és színes kijelzője, és hasonlóan a többi elektronikus tintás megoldáshoz, gyakorlatilag ez sem fogyaszt szinte semmit.

Hirdetés

A kijelző tartalmának megváltoztatásához van csupán szükség némi energiára, a panel pedig jóval laposabb egy normál képernyőnél, így akár ruhákon is elhelyezhető. 

Demóként egy 2,1 hüvelykes képernyőt mutattak 240 x 146-os felbontással, ami tényleg ideális megoldás lehet például táskákra, ruhákra. Feltehetően azonban ez a technológia is előbb terjed el az üzleti világban, mint a fogyasztóknak szánt divatcikkek világában. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.