Hirdetés

Kijelző alá épített kamerával jöhet júniusban a Samsung Galaxy Fold 2



|

Alig érkezett meg a Galaxy Z Flip, állítólag újabb összehajtható okostelefon piacra dobására készül a Samsung.

Hirdetés

A Samsung csak nemrég dobta be a mély vízbe a második összehajtható okostelefonját, a Galaxy Z Flipet. A jelentések szerint azonban újabb hajtogatós modell piacra dobására készül a dél-koreai gyártó, ezúttal a Galaxy Fold utódjára számíthatunk. Ennek fejlesztéséről az Ajunews és a DSCC alapítója egyaránt árulkodtak most. A Galaxy Fold 2 állítólag a Champ kódnév alatt készül. 

Hirdetés

Az új modell a hírek alapján hatalmas, 7,7 hüvelykes kijelzőt kaphat (kinyitott állapotban). A Samsung kijelző alá építené a szelfikamerát, hogy a képernyő teljesen zavartalanul legyen használható, belógó elemek nélkül. A kijelző alatti technológiát eddig csak az Oppo és a Xiaomi villogtatta meg, de egyik sem erőlteti. A Xiaomi szerint egyszerűen nem áll készen a technológia a piaci megjelenésre, rosszabb szelfikamerákkal senki nem alkudna meg. 

A Galaxy Fold 2 legkritikusabb pontja mégis a kijelző lehet, pontosabban annak tartóssága. A Galaxy Z Flip elméletileg ultravékony védőüveget kapott a kijelzőjére, de a stressztesztek megmutatták, hogy kívül műanyag van, és legjobb esetben is csak nyomokban tartalmaz valamilyen üveget a borítás mélyebb rétege, tehát közel ugyanolyan sérülékeny, mint a korábbi próbálkozások. A Bloomberg szerint pedig a Samsung a Galaxy Z szériába gyűjtheti innentől kezdve a hajtogatós modelleket. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.