Hirdetés

Egymillió Samsung Galaxy Fold azért még nem talált gazdára



|

A Samsung hivatalosan tagadja, hogy eladott volna egymillió Galaxy Fold okostelefont.

Hirdetés

Az elmúlt napokban rengeteg helyen felbukkant a hír, amely szerint a Samsung több mint egymillió Galaxy Fold összehajtható okostelefont tudott eladni mostanra. A dél-koreai gyártó azonban végül hivatalosan tagadta a jelentéseket és a mérföldkövet. 

Hirdetés

A TechCrunch egyik konferenciáján a Samsung Electronics elnöke, Sohn Young-kwon árulta el, hogy a gyártó már eladott egymillió Galaxy Foldot. Konkrétan azt mondta, hogy a lényeg az, hogy egymilliót adnak el ezekből, vagyis egymillió ember van, aki 2000 dollárért is használni akarja ezt a terméket. 

A gyártó később azt mondta, hogy összekeverhették a számokat a vállalat eredeti eladási célkitűzéseivel az idei évre vonatkozóan. A Galaxy Fold eladásai ugyanis még nem érték el az egymilliót. A konkrét mennyiséget nem hozták nyilvánosságra. 

Az elemzők eredetileg 400 000  - 500 000 eladott Galaxy Fold készüléket jósoltak 2019-re. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.