Hirdetés

Érkezik az olcsóbb Samsung Galaxy Fold



|

Galaxy Fold Special Edition lesz a neve a Samsung eddigi legolcsóbb összehajtható okostelefonjának.

Hirdetés

Teljesen egyértelmű, hogy a Samsung szeretné kamatoztatni az összehajtható okostelefonokba befektetett erőfeszítéseit, és ennek gyümölcse lehet egy új, minden eddiginél olcsóbb Galaxy Fold modell. Ross Young szerint ennek a neve konkrétan Galaxy Fold Special Edition lesz, és ezzel szeretné kipucolni a megmaradt készleteket a Samsung, mielőtt piacra dobja a Galaxy Fold 2-t. Addig is az új, különleges kiadás júliusban érkezik a piacra, és csupán 55 000 darab készül belőle. 

Hirdetés

Dizájnban nem számíthatunk változásokra, azonban Max Weinbach szerint az alkatrészekkel erősen kártyáznak, hogy olcsóbbá tegyék az eredeti verziónál a különleges kiadású készüléket. Ultravékony védőüveg például nem lesz a kijelzőn, vagyis az sérülékenyebbnek ígérkezik. Lapkából a Snapdragon 865-öt választják a jelentések szerint, de az 5G-kapcsolatot letiltanák a becélzott árkategória miatt. 

Mennyibe kerülhet a Galaxy Fold Special Edition? Állítólag 1099 dollárba, ami ha igaz, akkor jó hír az összehajtható formátum rajongóinak, hiszen így még mindig nagyon drága lenne a készülék, de azért elérhetőbb, mint a kategória eddigi modelljei.  

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.