Hirdetés

Ilyen lehet a Samsung Galaxy Fold 2



|

Az eddigi pletykák alapján rakták össze a renderelt képeket arról, hogy milyen lesz a Samsung következő összehajtható kijelzős okostelefonja.

Hirdetés

Az első összehajtható mobilok érkezése után sokan úgy gondolják, hogy a Samsung Galaxy Fold volt a legjobb elképzelés, de a részletein lenne mit javítani. Erre hivatkozik a Galaxy Fold 2, amiről újabb pletykák bukkantak fel, és ezek alapján renderelt képeket is összeraktak róla. A legnagyobb változtatást a készülék külső kijelzőjénél lehet látni, ami jó irányt jelez, hiszen az első modellen ez elég kicsire sikeredett. 

Hirdetés

Szóbeszédek szerint a szelfikamerát és a hátsó kamerákat is úgy rendezik el, mint a Samsung 2020-as modelljein. A hátlapra pedig öt szenzor is jut, a fő kamera egy 108 megapixeles ISOCELL Bright HM1-re építhet, arra, amit a Galaxy S20 Ultrába is betettek. 

Beszéltek továbbá S Tollról is az új modellhez, de egyelőre kár lenne bármit biztosra venni. Egyes vélemények szerint a mostani képek is inkább azt mutatják, hogy valójában mit szeretnének az emberek az új generációtól, és az még rejtély, hogy ebből mi mindent tud megvalósítani a gyártó. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.