Hirdetés

Kiderült, hogy mennyibe kerülhet a Samsung következő összehajtható okostelefonja



|

Olcsóbb lesz a Galaxy Fold 2, mint az eredeti modell, de sajnos közel nem annyival, mint azt a legtöbben remélték.

Hirdetés

Sokan várják már a Samsung Galaxy Fold 2-t, méghozzá azért, mert a második generáció már jóval kiforrottabb lehet az összehajtható okostelefonok piacán, ráadásul állandóan azt pletykálják, hogy jelentősen olcsóbb lesz. Ross Young, a Display Supply Chain Consultants ügyvezetője több információt is elcsípett ezekkel kapcsolatban, és meg is osztotta azokat a Twitteren. Young szerint a Galaxy Fold 2 vételára 1780 és 1980 dollár között alakulhat, így legfeljebb 200 dollárral lehet olcsóbb, mint az első Galaxy Fold (vagy pont ugyanannyiba kerül majd). 

Hirdetés

Sokan csalódnak majd, ha a Galaxy Fold 2 nem lesz nagyságrendekkel olcsóbb - az emberek azt remélték, hogy a gyártás és a technológia fejlődésével az árak gyors zuhanásba kezdenek. A Samsung azonban arra készül, hogy jobb kijelzőket, S Tollat, 5G-t és jobb kamerákat épít be: ezek mellett nehéz árat csökkenteni. 

A Galaxy Fold 2-re egyébként 12, 12 és 64 megapixeles tripla kamerakonfiguráció jut majd, utóbbi a telefotós szenzor lesz, tehát a sima Galaxy S20 és S20+ rendszerét emelhetik át. Korábbi hírek alapján 120 Hz-es fő kijelzőre, S Tollra és augusztusi megjelenésre számíthatunk. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.