Hirdetés

Látványos lett a Samsung Galaxy Note 10+ Star Wars Edition



|

Nagyszerűen néz ki a Galaxy Note 10+ Star Wars Edition, de sajnos csak korlátozott mennyiségben lesz kapható, és nem mindenhol.

Hirdetés

Közeledik az új és egyben utolsó Star Wars film, ezért aztán nem meglepő, hogy a téma mindenféle szinten előkerül, és kukoricapehelytől mosogatószivacsig mindenre rákerülnek a filmből ismert figurák. De persze nem csak olcsó trükkök léteznek, vannak jóféle, igényes megoldások is. A Samsung és a Star Wars rajongói például most külön örülhetnek, a dél-koreai gyártó ugyanis előállt a különleges kiadású Galaxy Note 10+ Star Wars Edition modelljével. 

Hirdetés

Az extra kiadású készülék egyedi dobozban érkezik, ami szintén a Star Wars világából merített. Van fém kitűző a dobozban, vezeték nélküli Galaxy Buds fülhallgató, a mobil pedig fekete, piros S tollal, és piros betéttel a hátsó kamerák körül.

Szoftveres oldalon exkluzív ikonok, hátterek, animációk és hangok fokozzák az élményt. 

A tudását tekintve egyébként semmiben nem tér el a normál kiadásról ez a modell. A piacra december 13-án érkezik, egy héttel a Star Wars film előtt. Amerikában 1299,99 dollárba kerül majd, vagyis 100 dollárral lesz drágább, mint a legdrágább Galaxy Note 10+. A készletek korlátozottak lesznek, illetve bár elég sok országban lesz kapható ez a különleges kiadás, Magyarország sajnos nincs a listán, tehát valamilyen webes rendeléses módszerrel lehet csak hozzájutni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.