Hirdetés

Nem fog késni a Samsung Galaxy Note 20 és a Fold 2



|

Egyre több gyártótól hallani olyan híreket, hogy a világjárvány miatt késik, vagy késhet valamilyen termékük bemutatása. A Samsung egyelőre tartja az ütemezést.

Hirdetés

A Samsung ugyan már korábban jelezte, hogy valószínűleg az eddig tervezett időzítéssel tudja tartani a Galaxy Note 20 család és a Galaxy Fold 2 nyár legvégére várt bemutatóját, majd pedig az ősz elejére várható kereskedelmi startját, de ilyen ígéretekkel már mások is előálltak, amit aztán később kénytelenek voltak visszavonni, vagy legalábbis feltételes módra változtatni.

Hirdetés

A Korea Herald viszont egy részletes riportot közölt arról, hogyan érinti a koronavírus és az emiatt kialakult gazdasági-logisztikai válság a Samsungot, és a cikkben azt állítja, mind a Note 20 mobilok, mind pedig a Galaxy Fold második generációja már olyan előrehaladott fejlesztési stádiumnál tart, hogy időben megkezdődhet a sorozatgyártás és ezáltal nem lesz akadálya a korábbi években is megszokott augusztus végi leleplezésnek.

Ezt olyan, más forrásból érkező információk is alátámasztják, amelyek a dél-koreai vállalat marketinges és PR-csapatainak tevékenységét figyelik, állítólag ugyanis már elkezdődött a nyár végi Galaxy Unboxed esemény tervezése. Arról viszont még nincs hír, hogy az elővigyázatosságot és a korlátozások feloldásával kapcsolatos bizalmatlanságot figyelembe véve továbbra is virtuális eseményben gondolkoznak, vagy a nyár végi időpontot már elég biztonságosnak ítélik-e ahhoz, hogy valódi közönség előtti rendezvényt szervezzenek.

A Note 20 sorozattal és a Galaxy Fold 2-vel kapcsolatban is még csak a szokásos szivárgások, találgatások és pletykák forognak közkézen, de elemzők szerint a Samsung keményen dolgozik azon, hogy most nagyon megszorongassa az Apple-t, kihasználva, hogy az iPhone-ok idei sorozata csúszhat a járvány következtében.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.