Hirdetés

Lélegzetelállító lehet a Samsung Galaxy S11 kamerája



|

Kilenc képpontból csinál majd egyet a rendszer, tehát a 108 megapixeles kamera végül 12 megapixeles fotókat készít majd.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálják, hogy 108 megapixeles fő kameraszenzort kap a Samsung Galaxy S11 széria, de nem azt, amit a Xiaomi beépített a Mi Note 10-be. A tesztelők közben folyamatosan kritizálják a túl nagy felbontású szenzorokat, ugyanis a képminőség nem jobb annyival, mint amennyivel több a feldolgozási idő és nő az erőforrás-igény. 

Hirdetés

A Samsung dolgairól mindig sokat tudó Ice Universe ugyanakkor azt hallotta, hogy a 108 megapixeles szenzornál kilenc képpontot egyesít majd a rendszer, így a Samsung végül 12 megapixeles fotókat hoz majd a Galaxy S11 szériával is. 

A nagyfelbontású szenzorok egyik nagy problémája a képpontok mérete volt, ezért is találták ki, hogy többet kombinálnak egybe. Bár a Mi Note 10 már négy pixelből csinál egyet, a Galaxy S11 sorozat mehet a legtovább, és kilenc képpontot rak össze egybe, így a képpontok mérete 2,4 mikrométer lehet. Mindez lélegzetelállító mobilfotós képességeket eredményezhet. 

Ehhez legközelebb a Huawei 40 megapixeles IMX600-as szenzora áll, négy képpontból egyet gyártva, 2 mikrométeres pixelmérettel (a csúcsmobiloknál). Van azonban rá esély, hogy ezt a trükköt a Samsung kizárólag a Galaxy S11+ modellnél veti be. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.