Hirdetés

Négy hátsó kamerával támad majd a Samsung Galaxy S11



|

108 megapixeles lesz a fő szenzor, de nem arról van szó, ami a Xiaomi Mi Note 10-be került.

Hirdetés

A Samsung sok szempontból nagy változtatásokat hoz a Galaxy S sorozatába, kamerafronton mindenképp nagy előrelépésre számíthatunk. Állandóak a pletykák erről, és jelenleg úgy fest, hogy négy hátlapi kamerát kapunk, 108 megapixeles fő szenzorral. 

Hirdetés

Minden forrás ezt emlegeti, többek között a Bloomberg jól értesült informátorai is. Ice Universe szerint valóban ez a helyzet, de a Samsung nem azt a 108 megapixeles szenzort építi majd be, amit a Xiaomi Mi Note 10 használ, hanem egy másik fejlesztést. 

A hátsó kamerarendszert egy ultraszéles, egy 5x-ös optikai zoomra képes telefotós és egy ToF szenzor egészíti még ki, de a legérdekesebb persze a 108 megapixeles érzékelő.

Mivel a Mi Note 10 sok kritikát kapott amiatt, hogy sok időbe telik és erőforrás-igényes a képek elkészítése, ezért egyes tippek szerint rossz ötlet lenne ilyen választania a Samsungnak. Vannak, akik szerint talán a 2x2 helyett a 3x3-as feldolgozás menthetné meg a helyzetet, vagyis nem 27, hanem 12 megapixeles lenne a végeredmény. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.