Hirdetés

Sokkoló lehet a Samsung Galaxy S11 hátlapja



|

A szivárgások szerint a Samsung kombinálja az iPhone 11 Pro Max és a Galaxy Note 10+ kameraszigetét.

Hirdetés

Az OnLeaks számos renderelt képanyagot közölt a Galaxy S11 okostelefonról. A szivárogtató szerint a Samsung következő csúcsmobilja 161,9 x 73,7 x 7,8 milliméteres lesz, a hátlapi kamerasziget pedig 1,1 milliméterre áll majd ki. 

Hirdetés

Nem túl meglepő módon ezúttal is fém keretre és üveg hátlapra számíthatunk. A kiszivárgott CAD fájlokra épített renderelt anyagok azt mutatják, hogy a Galaxy Note 10 szériához mérten kerekebb házat kap a Galaxy S11. A 91Mobiles ugyanakkor azt mondja, hogy a 6,3 és 6,7 hüvelykes méretben várható kijelző laposabban lesz lekerekítve, mint a Note 10-es modelleknél. 

A jackcsatlakozó nem tér vissza, a szelfikamera középre kerül, és a fenti hangszórórács is nagyon lapos lesz. 

A legérdekesebb mégis a hátlapi kamerasziget, amely állítólag L alakban egyenesen öt kamerát rejt majd. Ehhez pluszban még ToF szenzor és LED-es vaku is jön. A kamerasziget a szakértők szerint az iPhone 11 és a Pixel 4 mobilokról lehet ismerős, azonban Galaxy Note 10-es beütéssel. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.