Hirdetés

Így néz ki majd a Samsung Galaxy S11+ kameraszigete



|

Egyre jobban körvonalazódik, hogy milyen lesz a kamerasziget a Samsung következő csúcsmobiljának hátulján.

Hirdetés

Az elmúlt hetek szivárgásai egyértelműen igazolták, hogy a Samsung a Galaxy S11 szériával sok tekintetben új útra lép, és szakít az elődsorozatnál látott dolgokkal. A szelfikamerát például középre fúrják, és a hátlapi kameraszigetet is átteszik a bal felső sarokba, négyzetes alakra szabva. 

Hirdetés

A részletek és a szenzorok elrendezése azonban eléggé ellentmondásosak voltak. Szerencsére Ice Universe mellett más irányokból is érkeznek újabb információk, így egyre biztosabb, hogy nem teljesen véletlenszerűen lesznek szétszórva a szenzorok. 

A legújabb információk szerint az eddigi renderelt képek tényleg a legkoraibb prototípus alapján készültek, és most megint befutott egy frissített renderelt anyag a Galaxy S11+ modellről. 

Ez alapján a hátlapra négy kamera kerül, fordított L alakban, vakuval. A látottak igazolják továbbá, hogy valóban egy periszkópkamera lesz alul, tehát szinte garantált az erős optikai zoom. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.