Hirdetés

Tovább szivárog a Samsung Galaxy S11+, és 100x-os zoomra is képes lesz



|

Újabb érdekességek derültek ki a Samsung jövő év elejére várható csúcsmobiljáról.

Hirdetés

Egyre szaporodnak a szivárgások a Samsung Galaxy S11 mobilokról. Ezúttal az Ice Universe által csak "nukleáris fegyverként" emlegetett Galaxy S11+ bukkant fel a Geekbench adatbázisában, természetesen az Exynos 9830 lapkával. 

Hirdetés

A készülékbe 12 GB RAM került, Android 10 rendszert futtatott, ugyanakkor az eredményekre kár lenne koncentrálni, ugyanis befejezetlen hardverről és szoftverről van szó. Alapvetően az Exynos 9830 részletei sem teljesen tiszták még, de a Samsung a jelek szerint többé nem használ egyedi, házon belül fejlesztett magokat. 

A Samsung új csúcsmodellje több szempontból is izgalmasnak ígérkezik. Amennyiben igazak a pletykák, akkor 120 Hz-es képfrissítést hoz az új kijelző. 

Emellett 108 megapixeles fő kamerára és 48 megapixeles telefotós szenzorra számíthatunk. Utóbbi kamera állítólag 10x-es optikai és 100x-os hibrid zoomra lesz képes. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.