Hirdetés

Nem kap vízesésszerű kijelzőt a Samsung Galaxy S11



|

Kiderült ugyanakkor, hogy a képernyő körüli káva még vékonyabb lesz, illetve 8K-s videofelvételi opciónak is örülhetünk majd.

Hirdetés

A Samsung legutóbbi béta kódjai megint árulkodtak, ezúttal olyan dolgokról, amik majd a következő prémium mobilokat, a Galaxy S11 modelleket jellemzik. 

Hirdetés

Az XDA szakértői rájöttek, hogy a 2020-as csúcsmobilok képesek lesznek 8K-s videók felvételére, illetve olyan funkciókat is kapnak, mint a Director's View, a Night Hyperlapse, a Single Take Photo vagy a Vertical Panorama. 

A legelső elvileg több kamerát enged majd egyszerre használni, ezek között videorögzítés közben is lehet váltogatni. A második mód az éjszakai módot és a hyperlapse módot vegyíti, ugyanakkor mozdulatlanul kell majd tartani a készüléket. 

A Single Take Photo 15 másodperc alatt képsorozatot és rövid videókat vesz majd fel, a Vertical Panorama pedig a panorámaképek rögzítésekor és illesztésekor használt algoritmusokat turbózza fel a szokásostól eltérő tájolás esetében. 

Lesznek továbbá egyedi szűrők is, de ennél is érdekesebb, hogy a megbízható Ice Universe úgy tudja: a Vivo NEX 3 és a Huawei Mate 30 Pro után a Galaxy S11 modellek nem kapnak vízesésszerű kijelzőt. Ellenben a képernyő körüli káva kisebb lesz, mint a Galaxy Note 10-eknél. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.