Hirdetés

Ideje hozzászokni a Samsung Galaxy S20 névhez



|

Egyre inkább úgy néz ki, hogy idén nem a Galaxy S11, hanem a Galaxy S20 szériával jelentkezik a topligában a Samsung.

Hirdetés

Hallottuk már korábban, hogy a Samsung talán a Huawei-től merítene névadási szokások terén, és idén nem a Galaxy S11 szériával folytatná, hanem egyenesen a Galaxy S20-szal. Mindez eredetileg az igen hiteles Ice Universe-től származik. 

Hirdetés

A szivárogtató most újfent megerősítette a korábbi állításait, vagyis a Samsung-ügyekben kiemelten megbízható fél forrásai szerint biztos, hogy a Samsung Galaxy S20 névvel találkozunk idén. 

Ezzel a Samsung jobban jelezheti a fejlődést, az 5G; a nagyobb akku és a fejlett kamera érkezését. Európában marad az Exynos 990, máshol Snapdragon 865-re válthatnak, a bejelentésre pedig már február 11-én sort keríthet a vállalat. 

A várakozások szerint négy hátsó kamerával számolhatunk, 108 megapixeles fő szenzor (12 megapixeles, 9-1 arányban kombinált képpontok mellett) és 5x-ös optikai zoom mellett. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.