Hirdetés

Megvannak a Galaxy S20 modellek árai



|

Már a tavalyi S10 sorozat sem volt épp olcsó, az idei csúcsmobilok még náluk is drágábbak lesznek.

Hirdetés

Az Apple mellett sokan a Samsungot tartják bűnbaknak azért, mert az elmúlt években elszálltak a prémium kategóriás telefonok árai. Amíg 5-6 éve még nagyjából elfogadottnak számított, hogy egy csúcsmobilért 500-600 euró környéki árat kellett fizetni, ma már bőven az 1000 eurós szinten mozognak a legerősebb készülékek, és a most kiszivárgott információk alapján ez még mindig nem volt elég, van ennél feljebb is.

Hirdetés

Sokan kíváncsiak arra, hogyan folytatódik a legfelső kategóriás mobilok árszintjének változása, és persze lehet okolni a Samsungot vagy épp másokat abban, hogy ekkora összegek kerülnek a címkékre, az mindenképpen tény, hogy a koreai vállalat árazási politikája kihat a teljes piacra is. Ehhez mérten nincs túl jó hírünk. A Galaxy S20 széria egyéb információinak megszellőztetéséért felelős Max Weinbach jelezte Twitteren, hogy a már nyilvánosságra hozott adatok mellett az árakat is lefülelte. Weinbach mobilpiaci jóslatai általában tűpontosak, tehát esélyes, hogy itt sem téved sajnos. Nézzük, mit lehet tudni:

  • Samsung Galaxy S20: 900 EUR
  • Samsung Galaxy S20 5G: 1000 EUR
  • Samsung Galaxy S20+: 1050 EUR
  • Samsung Galaxy S20+ 5G: 1100 EUR
  • Samsung Galaxy S20 Ultra 5G: 1300 EUR
  • Galaxy Z Flip: 1400 EUR, de ez még változhat közvetlenül a bejelentés előtt

Ez bizony nem túl üdítő hír. Ha a legolcsóbb kiépítésben szeretnénk megvásárolni a Galaxy S20-at, akkor is "szárazon" átszámolva 300 000 forinttal kell készülnünk, de a vám és az adók hozzáadásával ez jóval magasabban állhat meg Magyarországon. Az S20 Ultra 5G esetében pedig már ugyanígy konvertálva 435 000 forintnál járunk, ami bizony az összes járulékos költség hozzáadásával bőven félmillió forint fölé várható.

Az pedig nagyjából sejthető volt, hogy a cég második hajtogatható kijelzős telefonja, a Galaxy Z Flip kiemelkedően magas áron kezd, már csak az érdekelne, hogy a kezdeti 1400 euró (szárazon 470 000 forint) merre fog változni, felfelé vagy lefelé... Ti mit gondoltok, még kigazdálkodhatóak ezek az árak? Vennétek ennyiért valamelyik modellből? Jöhetnek a kommentek, az S20 sorozatról eddig kiszivárgott információkat pedig itt találjátok összegyűjtve.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.