Hirdetés

Galaxy S20-as kamerafunkciókat kap a Galaxy Note 10 és a Galaxy S10 sorozat



|

Egy márciusi frissítésben lesznek benne az eddig kizárólag az új csúcsmodellekben elérhető funkciók.

Hirdetés

Jó hírrel szolgált a Samsung a korábbi csúcsmobilok tulajdonosai számára: a Galaxy S10 és a Galaxy Note 10 szériás okostelefonok egy közelgő frissítés keretében kapnak meg olyan kamerafunkciókat, amelyeket eddig kizárólag a Galaxy S20 modelleken voltak használhatóak. Az egyik ilyen például a Single Take mód, aminél egyetlen gombnyomásra a rendszer több fotót, videót és GIF-et is felvesz. Ez nagyon hasznos lehet olyankor, amikor nem tudjuk eldönteni, hogy fotóra vagy videóra van szükségünk. 

Hirdetés

Az új módok között ott lesz a Night Hyperlapse is, létre lehet majd hozni egyedi fotós szűrőket, továbbá Pro Video mód is elérhetővé válik, aminél az olyan értékek állíthatóak,  mint az ISO, a záridő vagy az expozíciós szintek. 

A Galéria app is kap új funkciót, aminek a neve Clean View - ez automatikusan csoportosítja a hasonló fotókat a jobb rendezettségért. A Quick Crop funkció segítségével gyorsan bele lehet majd nagyítani a fotókba, majd azt menti is a rendszer. A Quick Share és a Music Share funkció is megérkezik továbbá az előző csúcskészülékekre, ezekkel azonos Wi-Fi hálózaton érünk el gyorsabb fájlmegosztást, illetve a Bluetooth-kapcsolatokat terjeszthetjük ki zenelejátszás közben. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.