Hirdetés

Mégsem lesz annyira ronda a Samsung Galaxy S20 kameraszigete



|

Egy friss szivárogtatás szerint nem voltak teljesen helyesek a korábban bemutatott fotók - igaz, azért sokkal így sem lesz szebb a bumszli kamerasziget, de ennyi talán belefér ilyen tudásért cserébe.

Hirdetés

A legelső kiszivárgott fotók és az ezek alapján elkészült renderelt képek láttán elég erőteljesen felhördült az internet drága népe azon, hogy mégis hogy sikerült ilyen böszme kameraszigetet elhelyezni a Samsung februárban várható Galaxy S20 mobiljának hátoldalán. A kommentelők legtöbbjének sem a kidudorodó, viszonylag fajsúlyos felület nem tetszik, sem pedig az, hogy ezt a hátlap mértani középvonala helyett a bal felső sarokba tették, ami a közepesnél erősebb OCD-vel rendelkező szemlélőknél úgy tűnik, megbocsáthatatlan.

Hirdetés

A bumfordiságra mondjuk viszonylag jó okot szolgáltat az, hogy a tripla lencsés egység mellé még egy negyedik, speciális kamera is került, amely 10-szeres optikai zoomra képes, márpedig ilyen szintű teljesítményhez még a legtrükkösebb lencsetag-legózás mellett is kell némi hely, szóval valamit valamiért. Mindenesetre most egy olyan illető pakolt ki Twitterre egy fotót a kameraszigetről, aki saját bevallása szerint látta és meg is fogdosta a készüléket. Szerinte a korábban kiszivárgott fotók nem teljesen jól mutatják a kameraszigetet, az inkább így néz ki:

Ishan Agrawal szerint az S20 Ultra 5G készüléken látott elrendezés annyiban különbözik a korábbi renderektől, hogy csak a felső három lencse plusz LED-vaku kerül egy közös csoportba, fekete háttérrel, míg az alsó "periszkóp-kamera" már a telefon saját színéhez közelebb álló felületen kap helyet, kissé csökkentve a teljes kamerasziget vizuális súlyát. Emellett pedig ott szerepel a 100x felirat, amely azt hivatott jelezni, hogy a 10x optikai és 10x digitális zoom szorzójával ennyit lehet elérni összesen. Az itt megosztott kép alapján többen is elkészítették a Galaxy S20 Ultra 5G új renderét, ami a jelenlegi információk alapján valahogy így néz ki:

Nektek így jobban bejön a kamerasziget, vagy ennyi változás nem oszt, nem szoroz? És hogy látjátok, beáldozható ennyi a dizájnból azért, hogy cserébe 10x optikai zoommal ellátott, összesen négy kamerás rendszert kapjunk? Kommenteljetek, mondjátok meg ti a tutit! A Galaxy S20 szériáról eddig tudható és sejthető információkat pedig itt gyűjtöttük össze.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.