Hirdetés

Minden kiszivárgott a Samsung Galaxy Tab S6 Lite-ról



|

Renderelt képek is vannak a Samsung következő táblagépéről, a Galaxy Tab S6 Lite modellről.

Hirdetés

A Samsung egy ideje már dolgozik a középkategóriába várható Galaxy Tab S6 Lite táblagépén, amelyet a tajvani hatóságok mellett már a Bluetooth SIG is hitelesített. Volt már róla kiszivárgott sajtófotó, most pedig újabb hivatalos, renderelt képeket ástak elő, specifikációkkal együtt. Így gyakorlatilag már a bemutató előtt szinte minden kiderült a legújabb androidos Samsung táblagépről. 

Hirdetés

A Galaxy Tab S6 Lite 10,4 hüvelykes, 2000 x 1200-as LCD-kijelzőt hoz, támogatja az S Tollat is. A képernyő alatt Exynos 9611 SoC működik, ez középkategóriás mobilokból lehet ismerős. Ehhez 4 GB RAM és 64 GB bővíthető tárhely jár, de lesz 128 GB-os modell is. 

LTE-képes változat most is lesz, de GPS csak ebbe fér. A hátlapra 8, az előlapra 5 megapixeles kamera kerül, vakuk nélkül. Az akku 7040 mAh-s lesz, USB-C-n keresztül tölthető az alumínium házas, 467 grammos tábla, ami mellé ott lesz a dobozban az S Toll. A belépőmodell ára 350 vagy 400 euró lehet. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.