Hirdetés

Minden kiszivárgott a Samsung Galaxy Z Flip mobilról



|

A hivatalos, renderelt képek mellett a specifikációk listája is előkerült, így szinte mindent tudunk már az új összehajtható okostelefonról.

Hirdetés

A Samsung Galaxy Fold kissé kaotikus bevezetését feledtetni hivatott Galaxy Z Flipről elég sok minden kiszivárgott már, most viszont a WinFuture jóvoltából a hivatalos, renderelt képek és a teljes specifikációs lista is előkerült. Ezek alapján a Snapdragon 855 Plus lapkához 8 GB RAM és 256 GB UFS 3.0-s tárhely társul majd. A belső kijelző kinyitott állapotban 6,7 hüvelykes lesz, a Dynamic OLED panel felbontása 2636 x 1080 képpont. Ebbe egy 10 megapixeles szelfikamerát helyeznek el, míg kívülre két 12 megapixeles szenzort és egy 1,06 hüvelykes extra képernyőt építenek. 

Hirdetés

A kicsi kijelző jeleníti majd meg az információkat és értesítéseket, hogy a 3300 mAh kapacitású akkut ne merítsük a nagy megjelenítő folyamatos bekapcsolgatásával - az áramforrás viszonylag átlagosnak tűnik a prémium kategória jobbfajta megoldásaihoz képest, szóval kellenek is az ilyesféle trükkök annak elkerülésére, hogy a Z Flip állandóan a töltőn lógjon. Apropó, töltés: ebből kapunk gyorsat is, emellett a 183 grammos készülékben sztereó hangszórók is helyet kapnak, és ujjlenyomat-olvasó is elfért rajta. 

A WinFuture tippjei szerint 1500 eurós vételárral számolhatunk, ami "szárazon" átszámolva is 506 ezer forint, és ha még hozzávesszük a vám-áfa jellegű csodákat, könnyen a 600 ezres kategóriában találhatjuk magunkat. Az értesülések szerint a Galaxy S20-szal együtt jelentik be február 11-én, és már 14-étől kapható lesz az első körben érintett országokban.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.